torstai 21. tammikuuta 2016

Kolmosen asentelua


Täällä on vieläkin kesken kolmosen asentaminen uudelle tietokoneelle. Kaiken pelin oman sisällön, sekä vanhat modit olen koneelle saanut, mutta vanhat tallennukset seisoo vielä osittain. Mulla tökkii edelleen muutama asia modejen kanssa ja sitä oon tässä yrittäny setviä. Tulevaisuuteen pääsemiseksi täytyy aina siirtää matkustamisen ajaksi Twallanin modien kansio pois, en ymmärrä miksi. Olen asentanut nuo monta kertaa uudestaa siltä varalta että oon laittanu väärät versiot, mut ei, ei toimi. Lisäks osa pelin omista slidereista ei toimi, enkä ymmärrä mikä siinäkin mättää, kun on kuitenkin Twallanin mastercontroller asennettuna, joten ongelmia ei pitäisi olla. Mutta toisaalta, ainahan simssissä on ongelmia :D . No, koska kunnon päivitykset kolmosesta seisoo, aattelin postata teille sekalaisen seurakunnan testipelien kuvasia. Koska uusi näytönohjain ja karvat <3


Testipelin kisuli kasvoi :)

 Testipelin neitonen, jonka nimeä en muista :D

 Tarkka kuva on <3

Juuh, ja naapurit ei taas piä hulluna :D

 Tässä vaiheessa ei ollu vielä modeja ja tuli kyllä Twallania ikävä.
Modeissa on riski pelin sotkeentumiseen, mutta peli osaa loistavasti sotkea itsensä!

 Voi rakkaus! <3

 Masu

Huomioikaa aikahyypiö joka säestää synnytystä taustalla


 Alienvauva


 Hellittelyhetkiä <3

 Ohikulkija
Koska mitäpä mun postaus olis ilman taaperoita? ;) 


Äippä ja tytär :)

Toisen testiperheen kisu
 Kalastusta :D :D :D


 Kaunista <3
http://nilxisdesigns.blogspot.com.es/2015/05/plavi-raj-english.html On se söpsis <3


 Muovirotta selvästi :DKoska metsästys näyttää hauskalta

Veny
 Tein tämmösen neitosen. Jäi vaan vähän kesken kun kaikki sliderit ei toiminu.


Rosmi kiittää ja poistuu takavasemmallePsst : Toisen testiperheen kuvat on Nilxisin Plavi Rajista
http://nilxisdesigns.blogspot.com.es/2015/05/plavi-raj-english.html

4 kommenttia:

 1. Miunkii uuden tietokoneen viimesetkii osat on vihdoin postissa matkalla kotiin. Ootan kauhulla sitä ku koittaa taas se ihana päivä ku pitää alkaa asentamaan pelejä' tähän </3 Pelit on kivoja mut massa-asennus on ihan suolesta! Sillon sen jaksaa ku on yks uus peli jonka asentaa, mut sit ku on kasa jotain simssejä ni.... voi kuolema. Pitääkii alkaa taas ottamaan varmuskopioita tuolta, vanha C-asema nimittäin lähtee mäkeen uuden tieltä.

  Hei miten se matkustaminen tökkii? Itellähän kans oli ongelmia tulevaisuuden kanssa yhessä vaiheessa. Klikkailin porttia miljoona kertaa ja vaihoin sen paikkaakii sata kertaa, mut aina se vaan hävis toimintajonosta eikä sim suostunu lähtemään yhtään mihinkään. Miulla autto niinkii "yksinkertanen" asia ku Twallanin MC:lla koko kaupungin resetominen. En tiedä miten tiuhaan käytät tätä modia mut käytännössä siis tarkottaa sitä et se tekee resetsimit kaikille kaupungin simeille, eläimille ja objekteille. Sen jälkeen rupes muuten toimimaan! Saattaa se auttaa muuhunkii lageiluun. Ei siis poista mitään. En just nyt muista minkä polun päästä tää löytyy ku en oo taas aikoihin käyttäny sitä saatika edes pelannu kunnolla. Mut kokeile sitä!

  Slidereihin en osaa sanoa mitään. Itellä ne kyllä toimii ihan oikein. Toimiiko ne sillon, jos Mods-kansio on pelissä? Ku MC:ssa tai jossainhan on (kai) se mahollisuus lisätä slidereitten määrää mikäli on ladannu slidereita peliin. Ite en oo koskaan ladannu slidereita (paitsi lemmikeille), joten en oo tätä koskaan säätäny eli en ees tiiä/muista mistä sellanen ehkä löytyy.

  Hitto toi kissan kalastus :::DDDD Ei ois tullu mieleenkään et se KALASTAA, näyttää enemmän siltä et se vaan piehtaroi vedessä ja kissa? ja vesi? mitä se on, jotain syötävää? Mut söpö kisu! Ja nyt rupes tekee miel ladata eläimille lisää kuvioita, ihan tyhmää ku niitä itse-aseteltavia läiskiä ei saa ollenkaan mahan seudulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, simssin uudelleen asennus on kyllä jotain ihan järkyttävää touhua! :D
   Mulla onneks jäi tuo vanha kone uuden rinnalle. Onneks, koska eiköhän tapahtunut jotain ja osa varmuuskopioista katosi taivaan tuuliin. Jouduin vaihtaa takaisin vanhalle koneelle ja ottaa kolmosen kansiosta varmuuskopiot uudestaan että sain vanhoja tallennuksiani peliin.

   Mulla peli kaatuu kun yritän matkustaa tulevaisuuteen. Lähtee normisti lataamaan ja kaatuu keskenkaiken. Crash Log Analyzer sanoo että johtuu ladatuista. Testailun ansiosta tiedän että Twallaneista, en ole testannut mikä niistä. Resetointia on kokeiltu, samoin testiperheitä ja mitään hyötyä ei ole. Yksi henkilö saattaa vielä päästä läpi, mutta perhe ei. Mut kiitos vinkkauksesta :)

   En oo vielä testannu slidereita ilman ladattuja, uskoisin että toimivat silloin ihan kiltisti, veikkaan että vika on nimenomaan ladatuissa. Eli siis nimenomaan Mods-kansion kanssa eivät toimi.
   Pitääkö MC:ssä laittaa joku asetus päälle että sliderit lisääntyy? Eikö se ole vakioasetus siinä? Oon ymmärtäny että pelkkä modin asennus riittää.

   Itseasiassa tiedän kissan joka kalastaa :D . Tosin se ei piehtaroi vedessä. Mun papan veljen kissa istuu rannassa ja tuijottaa veteen, sitten käy käpälä, VIUH, ja kissalla on kala rannassa :D
   Munki tekis mieli ladata eläimille kaikkee kivaa, mut tuo slideriongelma nyt vähän tökkii asiaa.

   Poista
 2. Lukaisin tänään blogisi läpi ^^ Jee!

  Awwawwaaaa toi kissa on söpö! En osaa sanoa muuta.
  Löysin taas uuden blogin jota seurata, saanko tyrkätä blogisi blogiluettelooni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tottakai saat lisätä blogiluetteloosi, kiva juttu vain kun tykkäät :) . Nyt on vaan hieman taukoa blogissa, kun migreeni on ruvennut aivan mahdottomaksi. Tosin hoksasin eilen, että jos pitää koneella ollessaan aurinkolasit päässä niin ei oo ollenkaan niin paha :D

   Poista