torstai 5. helmikuuta 2015

Pölinää

Heips!

Määrittelemättömän mittainen tauko blogin julkasussa menossa. En osaa sanoa kestääkö hetken vai kauemmin. Syy tähän nimittäin on niinkin yksinkertainen kuin peli-into. Oon pelannu melkein jatkuvasti viimeajat, töitten ja pakollisten sosialisointien lisäksi en ole muuta tehnyt. Olen pelannut kakkosta, kolmosta ja nelosta, kaikkia vuoronperään. Tämähän on tietysti siitä positiivista että siitä pelaamisesta seuraa myöhemmin lisää päivityksiä blogiin :P . Nyt ei kuitenkaan ole ollut intoa/aikaa siihen kuvanmuokkailu rupeamaan mitä päivitys tarkoittaisi. Varsinkin nelosen, jota nyt olen eniten pelannut, kuvat vaativat paljon työstöä, ja se tarkoittaa taas sitä että siihen menee paljon aikaa.

Muutama kuva kuitenkin maistiaisiksi :)













2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, toivottavasti innostut pelaamaan lisää (ja nelosella?)! :')
    Oisitko muuten innostunut linkinvaihdosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) . Pelattu on ja paljon. Alkaa olla vaikeus päättää mistä perheestä postaa sitten ku tulee taas postailun aika :D . Mulla on nelosessa kolme aktiivista perhettä joilla pelaan, neljäs vähemmän aktiivinen. Kakkosessa on yksi ja kolmosessa kaksi. Että sellasta :D .

      Linkinvaihto käy kyllä jossain vaiheessa kun saan aikaiseksi tehdä linkkilistan ;) . Ilmoilen sitten. Tai ainakin yritän muistaa tän hataran pääni kanssa :D

      Poista