sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Nostaligiaa - TS2

Nyt on ihan pakko vähän fiilistellä kun pelasin piiiitkästä aikaa kakkosta. Jo se alkumusiikki oli jotain niin nostalgista :D . Oli muuten hauskaa! Kivaa vaihtelua kolmosen kanssa taistelemiseen :) . Kolmonen tulee kyllä jatkossakin olemaan se mun juttu, mut tätä vois pelata toistekki ei niin vakavalla mielellä, ihan huvin vuoksi. Kävin muutamassa vanhassa tutussa perheessä, voihan rakkaus sentäs <3 . Mietin kyllä pelatessani että musta on tullu vanha: joko muisti jo pettää tai kärsivällisyys on kasvanu huimasti. Muistin nimittäin että se on ihan tajuttoman hidas lataamaan ja siks oon lykänny sen pelaamista vaikka mieli on tehny jo pitkään. Himpura se mitään hidas oli, nopee ku mikä. Lataa nopeesti, ei jumittele pelatessa, kaikin puolin sujuva. Toimii ku enkeli kolmoseen verraten :D . Täytyy oikeesti hankkia uus kone, tää ei oikeen sulata kolmosta, täysiä graffoja ja ladattuja yhdessä.



Ekana kävin Toopeilla. Tää perhe on mun ekan koodittoman pelin jälkeläisiä <3 . Anthony Willow nimisen häiskän, joka nai Kirstin, jonka omaa nimeä en muista. Myöhemmin lapset otti puolisoidensa nimet koska halusin muuttaa nää suomalaisille nimille :)

 Essi, Aatun (Anthonyn pojan) vaimoke.

 Matilda. Että mie rakastan tota asua <3


 Anthony oli arkkitehti, joten niillä on tuo piirrospöytä.

Taneli soittelemassa flyygeliä.

Muistelisin että Anthonyn ensimmäinen koira, dalmatialainen nimeltä Bongo (kuinka omaperäistä), herätettiin jossain vaiheessa henkiin ja tämä olisi sitten sen uuden elämän jälkeläinen. Rollo on hänen nimensä :)

Winnie, Rollon parempi puolisko <3

Heidän tyttärensä Linda. Ihmettelin kauheesti miks oon antanu sille tollasen nimen, mut tän veljen nimi on Mozart ja koska musiikki on koko suvun yhteinen rakkaus, on tää varmaan nimetty Linda Lampeniuksen mukaan. Jännästi nuo vanhempien värit yhdistyny.

Ah että miten olinkaan kaivannu kakkosesta sitä että lemmikeillä ei tartte pelata! On ihanaa ku saa vaan ruokkia, pestä, kehua ja lenkittää, eikä tartte ollenkaan ohjailla niitä. Kolmosessa unohat lemmikkis hetkeks niin niillä on miljoona ongelma ratkottavana!



Seuraavaks kävin Karniloilla. Tää on siis Antonyn tyttären, Muusan perhe.
Muusa. Hyvin paljon isänsä näköinen. 

 Kameramod vaatii vähän totuttelua ku käyttäytyy erilailla ku kolmosessa :D

Muusan tytär Aurora ja hänen ihastuksensa. Olin jo unohtanu kuinka hankalia iskettäviä nuo osaa kakkosessa olla, aina torjumassa ku etenet vähänki liian nopeesti :D 



Seuraavaks vaihdoin kaupunkia ja menin käymään Lemingeillä. Nää on pari, jonka jo aikasemmin olin luonu mun tai serkun peliin ja jonka syystä tai toisesta menetin. Alkuperäsellä parilla oli vapaa suhde ja Shellyllä oli rakastajakin :D . Tykkäsin parista kamalasti, joten loin ne uudestaan. Yliopistolla viettivät vallan villiä elämää, mutta nyt ovat tasaantuneet viettämään varsin rauhallista perhe-elämää :)

Noissa edellisissä kuvissa mulla ei vielä ollu korvaavia. Tässä välissä latasin sitten sekä ihon että silmät.
 Shelly ja Stella vauvamasujensa kera <3

 Stellan tyttönimeä en muista, mutta hän on se Alien sieltä aavikko yliopistolta (en muista nyt senkään nimeä :D ) . Ihastuin siihen ja se oli pakko saada jollekkin. Max (muistaakseni) Moonlight nimisen hepun sitten loin hänet iskemään ja heillä on kolme alienlasta jo ennenstään. En yhtään muistanu että se on raskaana taas <3

Vauvamasut <3 

 Lily: Mulla on tylsää!!!

 Lily: Rupeen ikkemään kohta!

 Isi tuli pelastamaan :)


 Lilystä tuli iso tyttö. En yhtään muistanu että ne kasvaa noin yhtäkkiä, niin multa jäi saamatta kuvaan ne kipinät. Kolmosessa ku ne kasvaa hitaammin ja kipinöi kauemmin :D

Oi, olin unohtanu kokonaan tän päiväkirjan kirjottamisen <3  

 Eikä, vähänkö söpöä ku sillä on tuo kirjapino <3

 Shelly, mitä touhuat, sun ruuanlaitto oli jo ties millä tasolla!
Olin unohtanu kuinka helposti nuo polttaa ruokasa ja että Nicholas on se perheen kokkaaja :D

 Shelly: Aaargh!

 Voi että ku oon kaivannu tätä toimintoo <3

 Tui tui.

 Isin kulta!

 Eikä kui söpöä! Pyrräys <3

 Tääki on niin ihana toiminto <3
Tota poikaa täytynee seurailla millaseks kasvaa, ei välttämättä ois hullumpi :)

 Laitoin Lilyn vaatekaapille ku se kasvo ja aattelin vaihtaa vaatteet niinku normisti. No, olin unohtanu että nehän pitää ensi ostaa kaupasta :D . Eli ei vaihdettukaa vaatteita.


Murut <3



Sit kävin vielä Dawsoneilla. Ensimmäinen mun tekemä naispari. Tätä ennenki oli serkun pelissä mulla naispari, mut se synty ihan vahingossa ku kämppikset rakastu toisiinsa :)
 Saskia. Edustaa mun tekemää perussimiä, joka esiintyyki sit lähes joka perheessä jonka oon tehny tän simin tekemisen jälkeen :D . Laiska vai mitä?



 Felix

Saskia tykkää kokata ja siivota.

 Ruth, Saskian puolisko.

Että tuo mekko on ihana <3

<3

Mathilda

Felix jälleen. Verho menee tyhmästi.



Että tää oli oikeesti hauskaa :D . Musta tuntuu välillä että otan kolmosen liianki vakavasti. Tätä oli hauska muuten vaan vähän pelailla. Oon edelleen sitä mieltä että kolmonen ilman ladattuja on katastrofi, mutta kakkosta voisin vieläkin pelata ihan tyytyväisesti ilmankin. Tuo kameramodi on oikeestaan ainut tosi kätsy juttu. Toki tuo iho ja varsinki silmät on kivat. Ja muitaki juttuja ois kiva saaha, mut ei ne välttämättömiä oo. Kolmosen simit ilman korvaavaa ihoa ja silmiä, voi puistatus. Ja ilman Twallania ja valaistushackia ja ripsiä ja lisähiuksia ja lisävaatteita jne. ei kiva. Siis oikeesti kuinka kivoja vaatteita ja hiuksia kakkosen kamaseteissä ja lisäosissa on tullu! Ja kuinka paljon vähemmän kivoja kolmosessa. Muistan nyt hyvin miksi kolmonen oli niin suuri pettymys. Noh, ladatuilla siitä on saanut paljon paremman ja jahka saan uuden koneen hankittua niin pelaaminen muuttuu paljon helpommaksi ja hauskemmaksi! Ja saan ladata taas lisää :P

P.S. Oliko nuo pelin ripset mahdollista saada jostain pois vai oliko ne ihan perinnölliset? Latasin yhden ripsisetinkin, mutta en osannukkaa poistaa noita pelin omia ripsiä alta pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti